Są 1 267 884 bloogi | losowy blog | inne blogi | zaloguj się | załóż bloga

Lista Członków

niedziela, 11 marca 2012 21:18

1. Bolek Dariusz 47-133 Jemielnica ul Dzierżona 14  tel 506 785 611 hodowane rasy Loczek odmiany barwne : biały,czarny,żółty,czerwony,niebieski. rasa Turkot Niemiecki Dwuczuby odmiany barwne białe,czarne,czerwone,żółte,tigry,szeki,niebieskie,niebieski-groch,andaluz.
  2. Sladek Tomasz 47-133 Jemielnica ul.Stawowa 13a tel 698 498 805 hodowane rasy Strasser odmiany barwne:niebieskie,niebieskie-na pasach,niebieski-groch,czarne,bawarskie żółte i czerwone na pasach i grochowe. rasa Listonosz Polski odmiany barwne:niebieskie,niebieski-groch,płowo-czerwone.
  3. Karcz Andrzej 47-100 Strzelce Op ul. Moniuszki 1/9 tel 531139195 hodowane rasy Karier odmiany barwne: białe,niebieskie,czarne,szeki,czerwono-płowe.
  4. Kania Marek 47-134 Balcarzowice ul. Lipowa 1 tel  505 508 384 tel dom 774119032 hodowane rasy Turkot Niemiecki Dwuczuby odmiany barwne:tigry,czarne.hodowane rasy  Turkot Frankoński odmiany barwne:niebieski,niebieski-groch,szymel,płowo-czerwone,płowo-żółte,żółte z białymi głowami.
  5. Stais Hubert 47-100 Strzelce Op (Szczepanek) ul. Strzelecka 86 tel 604 982208 hodowane rasy Garłacz siodłaty koroniasty odmiane barwne:żółte,czerwone,czarne,niebieskie.
  6. Jońca Damian 47-100 Strzelce Op ( Kalinowice)  ul. Wiejska 18  tel  797 624 145  tel  505 590  854  hodowane  rasy  Garłacz  czeski  siodłaty  odmiany barwne:żółte,czerwone,czarne,niebieskie,hodowane rasy Ryś Polski odmiany barwne:niebieski,srebny. hodowane rasy Garłacz górnośląski koroniasty, Cauchois.
  7. Mazurek Mieczysław 45-716 Opole ul.Spychalskiego 15/a tel 512 802 115 hodowane rasy Gil odmiany barwne:miedziany.hodowane rasy:Szwajcarski  jednobarwny. odmiany barwne: białe.hodowane rasy:Pawik.odmiany barwne:białe.
  8. Szklarczyk Andrzej 44-187 Błażejowice ul.Wiejska 19 tel 661 395 697 tel dom 322336316 hodowane rasy Mondain odmiany barwne:niebieski,płowo-czerwone,szymle.hodowane rasy modena angielska .odmiany barwne:almond,gazi.hodowane rasy:Strasser. odmiany barwne:niebieskie,czarne.hodowane rasy:Standart,Show Racer,hodowane rasy drobiu:Fawerole,Karzełek łapciaty,kochin,jedwabista,wyandotta,brahma,i ptactwo wodne.
  9. Wieszołek Piotr 46-081 Dobrzeń Mały ul.zielona 2 tel 503 522 907 hodowane rasy: King.odmiany barwne:białe,czarne,niebieskie,niebieski-groch,żółty,czerwony,żółty-groch,czarne-tigry,czerwone-tigry,żółte-tigry.hodowane rasy: Ryś Polski odmiany barwne:niebieski-łuskowany.
  10. Jasiński Paweł 45-217 Opole ul.tatrzańska 38m6 tel 609 142 594 hodowane rasy king odmiany barwne:biały. hodowane rasy Ryś Polski odmiany barwne:niebieski.hodowane rasy Strasser odmiany barwne:niebieski. hodowane rasy Rzeszowski Wystawowy.
  11. Banaś Tomasz 47-341 Zużela (Brożec) ul. Podgórna 5 tel 601 591 639 hodowane rasy Turkot Niemiecki Dwuczuby odmiany barwne:białe,czarne.czarne-tigry,niebieskie.
  12. Kożlik Błażej 47-133 Jemielnica ul. Arki Bożka 11 tel 503 779 215 hodowane rasy Pawik odmiany barwne:białe . hodowane rasy Kapucyn Staroholenderski odmiany barwne : żółte,czerwone,czarne,niebieskie,płowe,tigry. hodowane rasy Czajka Saksońska .
  13. Kalita Antoni 47-100 Toszek ul. Dworcowa 27 tel 661 937 360 Hodowane rasy Szpak , Kapucyn Staroholenderski odmiany barwne:czerwone.czarne.żółte,niebieskie.hodowane rasy drobiu,jedwabista,Arakuna,Australop.
  14. Bolek Bartłomiej 47-133 Jemielnica ul.Dzierżona 14 hodowane rasy Loczek odmiany barwne:czarny,biały,czerwony,żółty,niebieski. hodowane rasy Turkot Niemiecki Dwuczuby odmiany barwne:białe,czarne,czerwone,żółte,szeki,czarne-tigry,niebieskie,niebieskie-grochy.andaluz  Młodzieżowy Członek
  15. Sladek Andrzej 47-133 Jemielnica ul Stawowa 13a hodowane Rasy Strasser odmiany barwne:niebieski.czarny,niebieski-groch,niebieski-na pasach,bawarskie. hodowane rasy Listonosz Polski odmiany barwne:niebieskie,niebieski-groch,płowo-czerwone. Młodzieżowy Członek