Są 1 267 884 bloogi | losowy blog | inne blogi | zaloguj się | załóż bloga

Zdjęcia w galeriach.

Wystawa Jemielnica 2012 r

sobota, 15 września 2012 21:52

. Regionalna Wystawa Gołębi Rasowych Drobiu Ozdobnego i Drobnego Inwentarza  o raz pokaz ptaków egzotycznych w Jemielnicy . Wystawa odbędzie się w dniach 27-28 Pażdziernik  2012 r w Sali Sportowej przy Szkole Podstawowej w Jemielnicy ul. Szkolna . Godziny otwarcia Sobota od 8:00 do 18:00  Niedziela  od 8:00 do 15:00  organizator wystawy Jemielnickie Stowarzyszenie Hodowców Gołębi Rasowych , Drobiu Ozdobnego i Drobnego Inwentarza . informacji udzielamy pod numerem tel 506 785 611 zapraszamy wszystkich chętnych  do wzięcia udziału w naszej wystawie i zaprezentowania swoich ptaków jak również zapraszamy do zwiedzenia naszej wystawy .

komentarze (16) | dodaj komentarz

o nas

niedziela, 18 marca 2012 21:20

Nasze Stowarzyszenie istnieje z siedzibą w Jemielnicy od 2010 r w cześniej istniało przez 2 lata w Kalinowicach ,a powstanie stowarzyszenia zostało zarejstrowane w Niekarmi  (woj.Śląskie )w 1994 roku .Jemielnickie Stowarzyszenie Hodowców Gołębi Rasowych Drobiu Ozdobnego i Drobnego Inwentarza  należy do struktur Polskiego Związku Hodowców Gołębi Rasowych Drobiu Ozdobnego i Drobnego Inwentarza z siedzibą w Tarnowie . Mamy przyznany numer identyfikacyjny 28. Nasi hodowcy uczestniczą w wystawach Krajowych jak i Regionalnych z powodzeniem zajmują czołowe miejsca na wystawach.Do naszego stowarzyszenia należą Mistrzowie jak i Wicemistrzowie Polski oraz hodowcy zajmujący  czołowe miejsca na wystawach Krajowych jak i regionalnych . mamy również w naszych szeregach członków młodzieżowych a to bardzo ważne bo to przecież nasza przyszłość.Mamy hodowców którzy hodują 65 ras gołębi,25 ras drobiu ozdobnego i 10 ras ptactwa wodnego . Zapewniamy obrączki związkowe organizujemy swoje regionalne wystawy,organizujemy wyjazdy na wystawy Krajowe, bycie w naszym stowarzyszeniu ułatwi kontakt z innymi hodowcami , wymianę materiału hodowlanego,pomoc w hodowli dla początkujących hodowców.Serdecznie zapraszamy do wstąpienia w nasze szergi. Prezes Bolek Dariusz